Koop mode Parajumpers KODIAK Jas Sale

Posted by admin 09-10-2017 0 Comment(s)

Verwachtte niet dat de Parajumpers donsjack van vandaag zo fashionabel is! Volledig gevoel van vorm, bezit van vlees en warm, modieus om niet te willen. Deze winter, beneden tien jas voor mij!

Parajumpers Jas houden warm het principe van het vergrendelen van de lucht en houden de convectie tot een minimum. De veren zelf zijn erg klein in thermische geleidbaarheid in vergelijking met andere stoffenvezels. Omlaag vanwege de hoge mate van pluizig, heeft de vezelgap meer lucht dan andere vezels opgeslagen, terwijl de lucht een slechte dirigent is, waardoor Parajumpers donsjack in zijn geheel vergeleken met andere thermische geleidbaarheidskleuren erger, warmer sterker.

Het is niet makkelijk om een ​​Parajumpers donsjack te dragen. Omdat Parajumpers donsjasje zwaar voelt, is het makkelijk om erg dun te kijken, want de tijd moet een beetje gedachten doorbrengen.

 

Op de losse onder de regels van goud met de winterjurk is de juiste manier om te openen. Op de losse, kan vleesbezit, onder de strakke, significante benen prima. Parajumpers Sale, zelfs dik brood, net een dunne of onderste sokken, het lijkt niet opgeblazen. Lange korte benen, lange korte broek kiezen vrijwel kort, kort op de verkiezings korte paragraaf, het is relatief klein in de lichaamsdekking, kan het onderlichaam vermenigvuldigen, dus het lijkt niet te opgeblazen, korte paragraaf Parajumpers KODIAK is minder vatbaar voor fout selecteren. Zorg ervoor dat u leert om de riem goed te gebruiken! Het kan de taille benadrukken, zodat het zwaartepunt in beweging is, de taille markeren. Zelfs vijf of vijf lichamen, maar ook om je taille te kamoufleren op zijn plaats, het gemakkelijk maken om de borst verborgen onder de benen te bouwen, zijn beide visueel. Het dragen van een hoed kan de hoogte verhogen, zodat de totale lijn van zicht, een sjaal draagt, een dunne lijnzin kan creëren, de visuele verlenging. Parajumpers MUSHER is erg dik, neem de rit niet losse buigende stijl. Met een stuk kasjmier kan de trui dicht zijn, zowel warm als dun. Een kleine keuze is met mooie gladde trui, maar ook om het effect van warm en niet opgeblazen te bereiken.