Hoe kies je een goede Parajumpers donsjack

Posted by admin 07-10-2017 0 Comment(s)

 

En binnenkort om Parajumpers Jas seizoen te dragen, zullen we druk Parajumpers donsjack kopen. Is het niet iedereen dat een donsjack kan herkennen, is het goed of slecht? Anders hebben sommigen een echte donsjack gekocht, en sommigen kochten een niet-reguliere fabrikant van de productie. Koop dan een kleine serie netwerken om u te informeren hoe het meten van een slechte jas goed of slecht is.

Parajumpers donsjack hoe u de kwaliteit van de donsjack kunt beoordelen

Wat zijn de beste pyjama's Allereerst wordt van de productlabel op de vulstof, de algemene fabrikanten, op het productvuller gemarkeerd, zoals vulmiddel voor de "250 gram 600FP 90% witte eend naar beneden", verwijst naar de donsjack vol 250 gram van 600 pluizig Graad kasjmier voor 90% van de witte eend naar beneden.

 

Met de hand om het intuïtieve gevoel te knijpen kan ook bepaald worden welke Parajumpers RIGHT HAND donsjack van goede kwaliteit, algemene haarstengels tonen niet duidelijk aan dat de hoge hoeveelheid kasjmier, en omgekeerd met lage kasjmier. Maar het is belangrijk om op te merken dat als je geen haartrompet voelt, het waarschijnlijk gebruikt wordt om de vulling van de Vliegende zijde te gebruiken. Vliegende draad is aan het veeren van de veren van het korte haarhaar, warm en arm, maar ook niets los, gewassen na het koeken.

Omlaag Parajumpers Sale goede of slechte kwaliteit ook waargenomen veerkracht van naar beneden kan worden waargenomen, veerkracht Parajumpers Down tot op zekere hoogte, weerspiegelt de mate van pluizige naar beneden, kunt u een donsjack Parajumpers na afvlakking ontvouwen te zetten, om te zien of Parajumpers Herre Portland naar beneden in de meer herplaatsing binnen een korte periode van tijd. Vooral om iedereen eraan te herinneren dat het niet 100% anti-cashmere-jas is, is een goede donsjack.

(1), de hoeveelheid kasjmier: de hoeveelheid kasjmier is niet een maat voor de kwaliteit van de veer, het verwijst naar een donsjack vol met al het gewicht van beneden. Algemeen kasjmiervolume van buitenaf, volgens het doelontwerp van de verschillende in de 250-450 gram of zo.

(2), met de hoeveelheid geld (down content): kasjmier kasjmier is het percentage cash down, meestal uitgedrukt als een percentage. Outdoor kasjmier trui is over het algemeen meer dan 80%, de oppervlakte van de gegevens die 80% van de kasjmier, veer voor 20%.

(3), vulvermogen (vulkracht): pluizige graad is een belangrijke indicator van de mate van veerisolatie, verwijst onder bepaalde omstandigheden, elke ounce (30 gram) naar het volume van kubieke inch van de waarde. Zoals een ounce down space bezet met 600 kubieke inches, zei de pluizige pluizige graad van 600. Hoe hoger de pluizige fluff, die aangeeft dat hetzelfde onder de hoeveelheid veren onder een groter volume van de lucht kan worden vastgezet om warmte-isolatie en isolatie te verhogen, hoe beter de warmte van de veer. Fluffy in het land is niet een rigide indicator, en de relatieve fout van de meting is ook groter.