Købe Mode Parajumpers Juliet 6 Donsjack Salg

Posted by admin 20-05-2017 0 Comment(s) Parajumpers Dames,

Na een aantal winter sprint, heeft Guangzhou tenslotte in een stabiele winter. Wandelen op de weg naar een heleboel mensen te zien uit Parajumpers donsjack, maar ook een beetje overdreven -

 

Zelf heb ik geen liefde voor Parajumpers donsjack, niet minder dan overtuigend slijtage. Maar de laatste twee weken naar Beijing, het dragen van een donsjack, maar ook een koude richten - zo koud, het maakt niet uit hoe de liefde, kunnen we niet meer zonder. Waar tien tot twintig graden onder nul, om de kou buiten te houden, in aanvulling op de vacht, kan alleen vertrouwen op Parajumpers donsjack.

 

Geniet van een warme winter, niet het bevriezen van de mooie mensen. Parajumpers Ms. omlaag, ongeslagen klassieke wilde stijl, maar low-key sfeer, onthult een mysterieuze en elegante, als gevolg van de vrouwen mooie en geweldige ongeremde mode stijl. Parajumpers juliet 6 hoge kwaliteit rits, duurzaam, heeft een hoge dichtheid van luchtweerstand, en kunnen miljoen keer weerstaan ​​te trekken de schuif is nog steeds soepel en comfortabel, vermijd koude invasie.


General selectie Parajumpers juliet 6 omlaag, wanneer het vooral afhankelijk van de hoeveelheid van kasjmier en zacht. Kasjmier verwijst naar het totale gewicht van het aanwezige binnenmantel beneden en lijvige Parajumpers Julia 6 verwijst naar de massa van down jacket. In het algemeen, hoe hoger de lijvige, hoe sterker de warmte, hoe hoger de prijs. En volwassen vogel omvangrijk, pluizige beneden die relatief hoog is, integendeel, kleine vogels die relatief laag pluizige naar beneden. Dus, ganzendons de mate van warmte het algemeen hoger dan eendendons.