Kiezen Thanksgiving Gift Moncler Jas Zonder Bontkraag

Posted by admin 02-11-2016 0 Comment(s)

Weer koude samen, kan de nek niet vergeten het warm yo! Dus vandaag, raden wij u een aantal kleine reeks van high-hals trui met warme nostalgie, het aanbevolen nieuwe  Moncler donsjack, gemakkelijk laat warme winter outfit verdubbeld. 2017 Moncler donsjack mode Wat? Met de komst van de winter, een dikke donsjack debuut het weer! Hoe om te voorkomen dat het dragen donsjack is ook opgeblazen? Hoe modieuze het was als het dragen van een donsjack? Neem een ​​kijkje op 2017 de meest populaire nieuwe jas it!


In de koude winter graag kleding gevoel voor mode te dragen, probeer af te drukken stijl Moncler Jas Zonder Bontkraago jas, heldere afdrukken om zich te ontdoen van de saaie, met de meest in dit jaar stuk wijde pijpen broek is in de mode graden barsten tafel! Op de accessoires kunt u een kleine geest, bont zakken en kleurrijke loafers te brengen, kunt u tweede verandering fashionista's! Een groene leger jas Moncler Jas Zonder Bontkraag absolute klassieker en wilde, doe er een paar kwartalen zal niet verouderd zijn! Oversize lange stukken donsjack Moncler Jas Zonder Bontkraag alleen warm, maar ook concave vorm dit jaar, de meeste in de helft van een jas te dragen licentiaat in de rechten absolute fashion burst tafel. Welke neem een ​​vol gevoel voor design zwarte jurk, kan het lichaam van de boring te breken. Laars absoluut langwerpig lichaamsverhoudingen, afscheid opgeblazen artefact, Banlu versleten dij was lang en dun. Een felgekleurde tas is dwingend. Dergelijke eenvoudige wilde outfit, ideaal voor dagelijks meisjes leren!


Legergroen lange sectie donsjack Moncler Jas Zonder Bontkraag zowel warmte en gevoel voor mode! Kies een kleur printen met wijde pijpen broek super trendy, een metalen hit kleur handtas is zeker het hoogtepunt van de hele look, zodat dezelfde kleur mix van licht gemakkelijk kunt dragen uit de mode zin. Niet koud meisjes kunnen deze Kylie Jenner versleten strapless proberen, sexy, verleidelijk het is ook bijzonder dun! Korte paragraaf gember Moncler Jas Zonder Bontkraag modieus jasje en wild, die de zwarte en witte kleur te nemen kan gemakkelijk levend houden. Als u een krachtige mix van vaardigheid, een gedrukte broek is een goede keuze! Dit is absoluut de eerste stiksels stijl mode, design gevoel van de scheidslijn, zodat de algemene vorm van interessante persoonlijkheid, een street fashion items dit alleen al is genoeg om de aandacht te trekken. Met volledige zwarte lijn komt zelf met een knappe eigenschap, eenvoudig en gemakkelijk te All Black outfit methode te nemen is zeer geschikt voor luie mensen leren van kanker ster. Alleen moet je een heldere koppeling te kiezen, kan je opvallen.

 

Moncler donsjack Dames warme winter van essentieel belang enkel product, maar veel mensen houden niet van het dragen van een witte donsjack is erg wild enkel product, gebogen zoom ontwerp, met een kap los gesneden, het bekijken van dikke type, dat de roze lange deel te nemen trui, het dragen van jeans met sneakers, Zuid-Korea volledige gamma van kinderen. Moncler Jas Zonder Bontkraag losse witte jas past in elke lichaamsbouw MM, zeer warme en frisse witte ivoor kleur, zag er zeer comfortabel, loszittende kort jasje, Tibetaanse vlees zeer dun, die de bleke roze trui te nemen, het dragen van strakke jeans en een hoog canvas schoenen, het dragen van een grijze wollen muts, zachte dame. De kastanjebruine coltrui, hoge kraag dikke nek ontwerp maakt opgesloten warme Waichuan een leger groen katoen, zowel warm en wilde, taille ontwerp is niet opgeblazen, revers ontwerp, in combinatie met bont decoratie, lijken meer te zijn het prachtig.