Koop cool mode Parajumpers HARRASEEKET Jas

Posted by admin 23-10-2017 0 Comment(s)

 

Parajumpers donsjack is niet alleen de klassieke winterkleding, maar ook de klassieke jas van de kledingkast van de mannen, voor de winter met Parajumpers down jacket seizoen, mannen moeten zowel warme en eenvoudige casual downjack dragen, makkelijk te dragen en niet hun eigen temperament. Als de Parajumpers donsjack en dan een nieuwe hoogte van de mode aansturen, zal die stijl zijn? Volgende Xiaobian deelt mannen winterjas met collocatie methode.

 

Parajumpers Jas Sale versie van eenvoudige, casual stijl, dragen een donsjack om genoeg stijl te dragen, ga dan met de donsjack met broek en binnen om het hard te dragen. Zeg eerst een Parajumpers donsjack en draag er een kleren in, dan moet je een dunne jas dragen, welke stijl is goed? Aanbevolen een klassieke mode en knappe donsjack met: donsjack met gebreide trui stijl, gebreide trui is niet te dik, voelt precies goed Kan ook worden gekoppeld aan het shirt, in het dragen van de bestelling is een shirt in de ronde nek trui gedragen om het midden van de shirt kraag te dragen om ervoor te zorgen, en dan op de donsjack kunnen vrienden zijn, dus winter mannen Parajumpers Heren donsjack met een zeer gentleman , Er is een gevoel van behoud dat is, zelfs als de donsjas niet open is met een casual jurk vies.

Parajumpers HARRASEEKET en jeans zijn gouden met, maar in de winter willen dragen met casual en simpele Xiaobian aanbevolen om sport casual rechte broek te dragen, en Parajumpers down jacket stijl is als , Het is wel, zijn dikke casual wind is donsjack en sport casual rechte broek is met 2017 mannen donsjack met de populaire richting.