Korting prijs Parajumpers donsjack Dames Sale

Posted by admin 30-09-2017 0 Comment(s) Parajumpers Dames,

Niet verwacht dit jaar zijn we allemaal bouillon is niet bevroren, niet alleen bewust op Qiuku, ook een kasjmier trui begonnen. Maar het warmste maar ook zonder twijfel de warmste mode deze winter (levensverzekering) enkel product - donsjack! Vroeger weigerde ik jurk te veeren, want het is makkelijk om het opgeblazen te dragen, die had gedacht dat de Parajumpers donsjack van vandaag zo fashionabel zijn! Volledig gevoel van vorm, bezit van vlees en warm, modieus om niet te willen. Deze winter moeten we een donsjack starten!

Parajumpers Sale houden warm het principe van het vergrendelen van de lucht en houden de convectie tot een minimum. De veren zelf zijn erg klein in thermische geleidbaarheid in vergelijking met andere stoffenvezels. Maar zoals we al eerder hebben genoemd, is de vezelgap meer lucht dan andere vezels, terwijl de lucht een slechte dirigent is, waardoor de hele donsjaak PJS vergeleken met andere thermische geleidbaarheid van de kleding erger is, Warmer sterker.

 

Het is niet makkelijk om een ​​Parajumpers donsjack Parajumpers Dames te dragen. Vanwege het zware gevoel van donsjack, is het makkelijk om erg dun te kijken, want de tijd moet een beetje gedachten doorbrengen. Op de losse onder de regels van goud met de winterjurk is de juiste manier om te openen. Op de losse, kan vleesbezit, onder de strakke, significante benen prima. Parajumpers donsjack, zelfs dik brood, net een dunne of onderste sokken, het lijkt niet opgeblazen. Lange korte benen, lange korte broek kiezen vrijwel kort, kort op de verkiezing korte sectie, het is relatief klein in de lichaamsdekking, kan het onderlichaam vermenigvuldigen, dus het lijkt niet te opgeblazen, korte paragraaf benedenjack is minder vatbaar voor foutkeuze . Zorg ervoor dat u leert om de riem goed te gebruiken! Het kan de taille benadrukken, zodat het zwaartepunt in beweging is, de taille markeren. Zelfs vijf of vijf lichamen, maar ook om je taille te kamoufleren op zijn plaats, het gemakkelijk maken om de borst verborgen onder de benen te bouwen, zijn beide visueel. Het dragen van een hoed kan de hoogte verhogen, zodat de totale lijn van zicht, een sjaal draagt, een dunne lijnzin kan creëren, de visuele verlenging. Onderbroeken en schoenen aan dezelfde kleur, broek en laarzen in de visuele als één manier. Als u schoenen draagt ​​met de laarzen, verschijnen langer poten. Parajumpers donsjack is erg dik, neem de rit niet losse buigende stijl. Met een stuk kasjmier kan de trui dicht zijn, zowel warm als dun. Een kleine keuze is met mooie gladde trui, maar ook om het effect van warm en niet opgeblazen te bereiken.

Parajumpers Jas zijn Koreaanse vrouwenster begon het vuur te brengen, zoals "opvolger" in het Park Shin Hye, lopende man Song Zhi Xiao, "denk je" in de kleine show Yan acteur Kim Hyun heeft Parajumpers door de donsjack, superlichaam super jeugd .