Mode Nieuwe Parajumpers KODIAK Dames

Posted by admin 07-09-2016 0 Comment(s)

In de winter, een groot deel van de schoonheid van de meisjes zijn goed donsjack hoe om te kiezen wat aan de hand. Beneden warm, maar gemakkelijk om te kijken opgeblazen, kiezen voor een goede prestatie en een warme jas Slim, maar erg belangrijk. Vaak in de winter, de meisjes beginnen te rouwen om de donsjack, het dragen keek opgeblazen, is gewoon een dumplings, maar draag het niet, dan naar het noorden wind fluiten rechte hals geboord.

 

Spreken Parajumpers, Parajumpers Jas absoluut innovatieleider sinds de jaren 1990 de invoering van de tijd voor ons land zeer geavanceerde kledingstuk ontwerp-concepten uit het buitenland. Yan Huang doelgroep is vrouwelijke kennis van de stad, dus het streven van de stedelijke vrouwen in de design en mode gevoel van vreugde, kunt u meer aandacht besteden aan vrouwen op de werkvloer Yan Wong donsjack. Aangezien het grootste merk jas, Bosideng naamsbekendheid in het land is nog steeds erg hoog. Merken die verschillende kwaliteiten, aan te passen aan verschillende groepen consumenten. Als een land met een lange geschiedenis van achtendertig jaar professionele donsjack merk Dames Parajumpers KODIAK kwaliteit Onnodig te zeggen, de verkoop hebben het voortouw genomen in de markt donsjack, de meerderheid van de consumenten. In de afgelopen jaren, met het merk verder uit te breiden en te ontwikkelen, mannen en casual merk vrouwen groeien ook.

 

Brand pleiten voor het idee is: een eerbetoon aan mode. Winter, meisjes willen zowel warm de winter door, en wilde, dus Dames Parajumpers KODIAK is een goede keuze om te kleden Mimi. In de comfortabel en warm tegelijk rekening houdend met de mode, veel vrouwen kiezen. Nu, Parajumpers merk heeft aan de wereld, het merkconcept is ook door het publiek consument aanvaard.

Dames Parajumpers KODIAK staat bekend als een modemerk donsjack, mode stijl maakt Parajumpers Jacka zeer gewild. Elke nieuwe producten geïntroduceerd worden op overeenstemming met de heetste trend vandaag de dag, maar er zijn allerlei jassen om te voldoen aan de verschillende niveaus van de groepen consumenten te proeven. Vijfennegentig procent kasjmier zorgt voor warmte en pluizige donsjack, het gebruik van stereoscopische 3D-tailoring technieken, niet opgeblazen, dus kijk slank lichaamsbouw.