Nieuwe Aanbevolen Moncler Jas Zonder Bontkraag

Posted by admin 28-10-2016 0 Comment(s)

Wat het weer is altijd verandert, zou denken een lekker warm tijdens de winter, zelfs na al ronde zonne-termen over de Big Chill heeft geen speciale gevoelens. Maar let nu op, zei dat de volgende regen en sneeuw voortdurend, denken dat alle bijzonder belangrijke koeling, dat is Moncler donsjack op de counter aan het ritme dat het zou zijn? Onderaan holle vezel fluffy groep natuurlijke warmte, wordt de warmte niet verloren, thermostaat warm, zacht en comfortabel geen tintelingen, comfortabel om huidvriendelijke dragen, uitgegroeid tot een warme winter essentiële goederen. Een goede Moncler Donsjack.

 

Ten eerste, volgens de principes van kleurencoördinatie, kleding kleur lichaam accessoires niet meer dan drie, drie of minder dan drie verschillende soorten kleuren voor congruentiebeginsel. Bijvoorbeeld, als Moncler Jas Zonder Bontkraag jas is wit, dan is de broek en schoenen kan Shen klankkleur van dezelfde kleur te kiezen; en hoe om handschoenen te dragen, kunt u kiezen witte handschoenen, dus het kan en witte Moncler Jas Zonder Bontkraag jasje bewaard in kleur consistent, meer gecoördineerde geheel. Kleur coördinatie is het basisprincipe van de mannen korte donsjack collocatie.

 

Eenvoudige en elegante capuchon donsjack Moncler Jas Zonder Bontkraag, bovenlichaam mode is niet opgeblazen, een soort van koele bereik van kinderen houden. Selectie van hoge-kwaliteit witte eendendons stof, om een ​​onderscheidend, klassieke versie, altijd trend hebben. Zeker nu een aantal soortgelijke pak dunne deel van gewatteerde donsjack Moncler Jas Zonder Bontkraag, niet alleen niet al te opgeblazen lijken, de mate van warmte is ook, maar het moet in staat zijn om in de jas baan yo, je draagt ​​te strak ongemakkelijk, anderen al te ongemakkelijk.

 

Moncler donsjack is ook een nieuwigheid cadeau voor Halloween. Dames Moncler Jas Zonder Bontkraag donsjack met een sjaal is een veel jonge jongens Moncler Jas Zonder Bontkraag donsjack met veel gebruikte methode in de koude winter, en altijd rond fashion klassieke geruite sjaal om haar nek, zet zowel warm en esthetische eigenschappen donsjack, een manier met veel mannen zijn momenteel de meest populaire, natuurlijk, de keuze en jasje met bijpassende sjaal wanneer, met het oog op een goed effect accessoires te bereiken, afhankelijk van hun behoeften kleur kenmerken van de sjaal kleur keuze, en zei dat als de mannelijke huid donker is, is het raadzaam niet te sjaals te kiezen Shen toon, anders gemakkelijk geworden spirituele mensen niet doen, integendeel, kan een klein lichtpuntje sjaals niet alleen in staat om een ​​gevoel van warmte in de winter te brengen, maar ook effectief op weg kleur , mensen voelen zich vol energie. Dit is de Men's Moncler Jas Zonder Bontkraag basisprincipes donsjack met sjaal.