Perfecte Match Dame Parajumpers LONG BEAR

Posted by admin 18-09-2016 0 Comment(s)

 

Tijdens de winter, hebben de meisjes elk een donsjack gemist. -Candy gekleurde Parajumpers LONG BEAR laat meisjes dragen de kleuren! We kunnen kijken naar de mensen in de winter snoep-gekleurde donsjack met! Neem een ​​kijkje vandaag Xiaobian brengt 2014 nieuwe winterjas, pro, je winterjas nieuwe verkiezingen nog?

Ovo bind je in een warme winter, op zoek naar de warmte van het voelen? Er is zo'n bont manchetten, zowel geeft een warme en mooie, in feite, voel je je echt lente-achtige warmte. Stukken van rode korte donsjack kleur is zeer helder, en zeer casual. U kunt binnen een eenvoudige witte brief trui, broek te nemen en dan draag witte broek en dik N woord sneakers. Deze mix is ​​vol van vrije tijd Fan kinderen. Fruit groen losse jas brengt een beetje frisheid. Welke neem een ​​gele trui ziet er zeer helder. Dergelijke losse bovenlichaam met de benen kunnen fijner, die geschikt is voor meisjes Tuicu een wedstrijd verschijnen. Paars is de kleur van de droom, paars korte paragraaf Parajumpers LONG BEAR voor hun eigen mix naar het volgende level. Welke neem een ​​geruite trui, broek met een simpele spijkerbroek. Dergelijke eenvoudige stijl je het leuk? Yellow lange donsjack is zeer opvallend, zoals kleur, maar wandelen in de voorhoede van de trend Oh! Broek met een witte broek, gele jas wijst op de felle kleuren! Pink Parajumpers LONG BEAR maar hun favoriet weinig vers! roze kleur erg "kawaii"! broek met denim shorts op lam, zet dan donsjack met dezelfde kleur schoenen, deze mix is ​​zoet stijl!

De meisjes, heb je een eigen-candy gekleurde Parajumpers LONG BEAR nog? Xiao Bian nemen nu je jas stijl te plukken!

Oversized bontkraag is een lichtpuntje, en verfraaid tailleriem ook de kenmerken ervan, de algehele extreme taille was dun, het belangrijkste is de rol van de extreem warme winter. Onderaan kan "Han," maar niet "koud." Dame Parajumpers Jas, heeft ook een doorslaand effect warm Oh. Hooded down ontwerp, niet alleen mode, maar ook zorgen dat u warm in de winter en in het voorjaar. Zeer Slim taille een zeer warme winter jas, oversized bontkraag, klassieke eend, zijn goed warm stof, zodat je de winter zo warm als de lente.

Rijke gelaagdheid en de schoonheid van de double-breasted design, evenals Nagymaros kraag, de winter is niet alleen warm, maar draag kleding gevoel voor mode komen. Deze vreemde voorwerpen evenals mode mix aanbevolen, echt goed.

Korte paragraaf Parajumpers LONG BEAR, kijk niet naar dit korte artikel, als de winter warm te houden, voelt u zich warm voorjaar en de winter ...... of om te dragen naar school, werk, of ga voor een uitje is erg warm.