Raden Nieuw Populair Donsjack Moncler Jas Met Bontkraag

Posted by admin 25-10-2016 0 Comment(s)

 

 

2016 new donsjack Moncler Donsjack en een jaar als nieuw, maar het is een gemeenschappelijk thema, maar alleen de warmte stijgen elk jaar. Moncler donsjack, ik denk dat veel mensen niet bekend zijn met, dat hij niet persoonlijk te dragen onmiddellijk had ook gezien. Kenmerken van deze service modellen die binnen naar beneden komen in te vullen, zal het enige speciale stoffen verwerkt stof om lekkage van fluweel te voorkomen kiest, de belangrijkste functie is om warme kleding te houden.

 

2016 nieuwste Moncler Jas Met Bontkraag donsjack fundamentele betekenis is om warm te blijven als de eerste vereiste, op deze basis, is de mode uitgegroeid tot een onmisbaar element. Hoewel het seizoen nog niet is gekomen, deze nieuwe jas of springende tot in het algemeen uit te gieten, dan is, is niet geschikt voor iedereen het dragen van een donsjack Het antwoord is :? Nee! Hoewel Moncler Jas Met Bontkraag jas slijtage licht, mooi, warm, maar er zijn een aantal nadat de man het dragen van een donsjack, zal het lichaam een ​​verscheidenheid van urticaria of andere allergische verschijnselen, ernstige gevallen kan leiden tot verstikking en andere fenomenen zijn, dus hebben allergieën mensen kiezen voor 2016 nieuw jasje moet voorzichtig zijn om te kopen.

 

Moncler Jas Met Bontkraag jasje warme effect door het blokkeren van de koude lucht buiten manieren, dat de lucht vrij is geïsoleerd, isolatie, kan het verlies van de lichaamstemperatuur te voorkomen. Onderaan het is door haar pluizige structuur om de lucht op te slaan op een bepaalde dikte van de isolatie thermische effecten, thermische effecten dikkere luchtlaag winkel beneden de sterkere te bereiken. Onder hetzelfde gewicht, hoe meer lucht kan meer warmte op te slaan. Met andere woorden, de pluiziger beneden meer warm. Dus kijk pluizige naar beneden om te weten de thermische effect is goed.