koop mode warm Parajumpers LONG BEAR Jas Sale

Posted by admin 29-09-2017 0 Comment(s) Parajumpers Dames,

 

Deze dagen het hele land echt begon af te koelen, het weerbericht is overdreven om de minimum temperatuur van min 20 graden te laten zien, dit keer het dragen van lange onderbroek werd een hot onderwerp van discussie, maar hoe lange onderbroek met heeft ook het voordeel, in ieder geval kan bedekken, maar de jas is moeilijker om uit te kiezen, en over het algemeen warm zijn opgeblazen, en een soort van eenvoudig maar niet te warm, zijn we gaan kijken naar de herfst en winter van de mannen zal in het algemeen kiezen voor het type parajumpers vacht.

Parajumpers korte jas. Deze stijl jas is tussen de jas en lange vacht die een gevoel van nette jas behoudt als er sprake is van het type verbinding, herenkleding actie handiger, ideaal voor kantoormedewerkers, de optimale seizoen voor Yichuan late herfst en vroege winter .

 

Parajumpers Jas Sale. Windbreaker mannen garderobe van essentieel belang is, is het een weerbestendige dunne laag, ongeremd, kan gemakkelijk het openbaren van de heren Britse temperament, maar er zal niet al te veel beperkingen op leeftijd, kleine vlees en oom rit omhoog De basis heeft geen problemen, maar ook in het seizoen is ook heel breed, lente, herfst en winter zijn zeer geschikt voor drie seizoenen. Wees een heel praktisch één enkel product.


Parajumpers LONG BEAR. Deze jas is over het algemeen in het materiaal zijn meer van textuur, kasjmier en wol komen vaker voor, zo warm in de wind een beetje beter, heel de verschijning van verticaal type, niet toevallige windjack zo onbevangen, geschikt voor mannen om kalm te tonen temperament. Het juiste seizoen is winter.


Parajumpers donsjack. Dit is veruit de meest voorkomende in de noordelijke herfst en winter is veruit de meest praktische jas, iedereen weet dat het bijzonder goede thermische eigenschappen, maar de nadelen is dat de slijtage zal er erg opgeblazen, en kreeg de naam "de meest uit de mode mode een enkel product Een "maar in de winter onder de hevige wind moet je echt een donsjack hebben